MUKADIMAH

there's a story behind everything..how picture got on wall..how a scar got on your face..how you fall in love with your buddy..sometimes the stories are simple and sometimes they are hard and heartbreaking..
there's always be a stories where others people are really at the heart..leave them to tell those..tell yours instead..

Tuesday, April 19, 2011

JALAN2 SABAH- DAY 1 ( MLK-LCCT-KK )

Tahun ni cuti Melaka Bandaraya Bersejarah jatuh pada hari Jumaat and as previous year untuk our family yearly vacation aku plan untuk ke Sabah start from 15.04.2011 (Friday) till 18.04.2011 (Monday).


First step of courselah membooking flight dan aku dapat RM500.00.. return untuk kami 4 beranak include  + itu + ini   ..mahal jugak kan..tapi tak apalah still within our budget lagi..


A month before our schedule date..aku hari2 merempit dekat sini..mencari info berkaitan hotel..tempat makan..tempat shopping and interesting place yang we should visit..do n donts..Thanks untuk info yang berguna pada member2 cari.com


Aku plan itenary tapi tak fullfill juga..frust..sebab tak dapat kepulau2 di TAR Marine Park tu..tapi tak apa at least ada juga alasan untuk merepeat sekali lagi ke KK.


Our journey start at 4.00am from Malacca and sepanjang jalan Amir & Adam tido.
Reach LCCT around 6.00am..kaunter check in dah buka..terus g check in before take our breakfast @ Old Town White Coffee.






Kan dah kata..x buleh amik gambar kat runway..nak jugak amek..ah peduliklah..bukan aku sorang jer yang degil..ramai lagik yang tak paham atau sajer2 buat tak paham macam aku nih..

Bosan..dah tak ada keja..two hour and half dalam flight..kebas habes montot..so amek photo perasan nih..

Dah nak sampai dah...
Penunggu beg yang setia


















Touchdown KK awal 10 minit dari yang dijangkakan..Terus pergi beli kupon teksi RM30.00 untuk ke Terminal 1..amek keta yang dah booking ngan HERTZ..


Day 1 begin..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...