MUKADIMAH

there's a story behind everything..how picture got on wall..how a scar got on your face..how you fall in love with your buddy..sometimes the stories are simple and sometimes they are hard and heartbreaking..
there's always be a stories where others people are really at the heart..leave them to tell those..tell yours instead..

Monday, July 4, 2011

CITER SKET JERK..

Last haku hapdate blog is on 13th June..mean that almost 2 week aku tak mempost apa2 kat sini..


Macamana nak post weii..aku busy 24 jam..memanjang jerk busynyer..tapi ntah apa yang haku busy sangat pun haku x tahu la..


Dalam pada busy tu..aku sempat gak ikut trip while study..( ada ke ayat  cam ginih )..Kalo dalam bahasa melayunya..lawatan sambil belajar ke MBKT..tak tahu apa tu..MBKT stand for Majlis Bandaraya Kuala Terengganu..but before that ..sempat haku bersnokeling bagai kat Redang Island..


Tapi sebab mood haku tak berapa nak ada malam ni..so aku rasa esok2 ajalah aku citer pasal trip ni..


photo sebelum semuanya terjun bersnorkeling..

photo masa nak balik dan sebelum berangkat ke MBKT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...