MUKADIMAH

there's a story behind everything..how picture got on wall..how a scar got on your face..how you fall in love with your buddy..sometimes the stories are simple and sometimes they are hard and heartbreaking..
there's always be a stories where others people are really at the heart..leave them to tell those..tell yours instead..

Saturday, October 29, 2011

saya peminat ARSENAL..

Dah lama tak update blog..tak ada mood dan tak ada idea nak menulis..kenapa macam tu yerk..otak dah berkarat agaknya atau sebab lama tak menulis..idea pun tak nak kuar..menciiiiiii...

aku tak lah extreme sangat menonton anime tapi aku suker baca komik gempak starz.

Hari ni macam rasa nak tulis pasal bola sepak..BPL to be specified.Dah lama tak follow Liga Malaysia sebab team favourite tidak sehebat dulu..Nak tahu apa team fav..hahaha..tengok ic beb..then lu tahulah apa wa punya favourite team..

Team BPL haku sejak dulu lagi ( sejak zaman Thiery Hendry )..Dah lama tak pegang piala tapi as die hard fan..kita sokong juga team kita even team kiter tak ada piala untuk dibangga2kan..bukan macam team satu lagik tuh..

Tapi sejak buah hati pengarang jantung aku dah move to Nou Camp..aku dah rajin tengok La Liga ( Spanish League )..tapi ada pulak supporter team BPL yang satu lagi tu kata aku lalang sebab aku support Arsenal ngan Barcelona..hello..aku punya sukerlah kan nak support mana2 team..ko apa hal nak kata aku lalang..kamben tul..

giler handsome kan Fabregas nih..??


hanya tinggal kenangan but cesc is always in my heart

History about Arsenal boleh baca kat sini..sini..thanks to WIKIPEDIA (the free encyclopedia )..macam2 info ada kat situ.Aku dah baca..so aku harap korank pun bacalah jugak yerk...




History about the crest boleh baca dekat sini..

Nanti aku sambung lagi yerk..later on citer pasal manager pulak..bubbyee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...