MUKADIMAH

there's a story behind everything..how picture got on wall..how a scar got on your face..how you fall in love with your buddy..sometimes the stories are simple and sometimes they are hard and heartbreaking..
there's always be a stories where others people are really at the heart..leave them to tell those..tell yours instead..

Saturday, October 22, 2011

INAI..INAI..INAI..

Korank tahu apa itu inai..?Ala yang selalu orang letakkat kuku jari tangan dan jari kaki time nak kahwin..time nak raya dan kadang-kadang saja-saja aja suka nak pakai..

Dulu orang pakai inai kat kuku aja but lately dah jadi trend lak lukis habes penuh tangan dan kaki dengan inai ni..Aku pun tak terkecuali jugak membuatnya untuk suka-suka..

Ini aku buat ngan sorang gul kat tempat aku meniaga..since kami sama-sama kawan meniaga..it just cost me RM5..sebelah tangan ajer aku buat..

Cantikkan art dier..hanya orang yang betul-betul berseni aja boleh draw cantik macam ni.Kalau aku memanglah kelaut jawapnya..

Yang ni lak draw by one of my office mate..cik Ekin which very talented and creative.
Tapi kena polish lagik sebab dia pakar buat sebelah ajer..yang sebelah tangan lagi dah tak sama bunganya.


My latest inai done on 05.11.2011 bersempena AIDILADHA ( ngalahkan orang naek haji lak aku nih..).Cantik tak..simple but just nice.Aku buat kat Pahlawan Walk.Ini masa belum kering lagi..

Ini hasil biler dah kering and according to that girl this henna will last at least a week.Cuba tengok warna dia..merah bukan oren kan..Aku rasa dia ada mix something with the henna..IF not takkan warna dier cantik macam ni kan..??

Latest inai done on 11.12.2011 sempena hubbynyer cousin kawen..yang ni buat kat orang laen..ni masa lom kering..

Like using magic pen kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...