MUKADIMAH

there's a story behind everything..how picture got on wall..how a scar got on your face..how you fall in love with your buddy..sometimes the stories are simple and sometimes they are hard and heartbreaking..
there's always be a stories where others people are really at the heart..leave them to tell those..tell yours instead..

Thursday, October 3, 2013

BERAPA TAHUN DAH JADI BLOGGER..??

tadi aku update blog..sekali tengok kat blog aku tu yang kat ruang dah berapa banyak orang dok view since 2010..ehemm..kira lama juga lah aku dah berblogging ni yerk ..dekat 3 tahun kau..cuma nasib aku tak sebaik blogger lain yang blog dier orang telah di view berpuluh-puluh ribu kali banyaknya..

mana orang nak view blog aku ni banyak-banyak kali..heehehe..gelak jahat..update blog pun lately sebulan sekali baru satu entry..pas tu tak ada citer menarik nak citer..dan macam malas pulak nak tulis..alahhhh..acaner nak makan duet nuffnang ni...???


kadang bila rasa nak menulis..idea pulak tak kunjung-kunjung tiba..puaslah pulak pujuk cik idea datang menjengah..


kadang bila idea mencurah-curah macam hujan..mata pulak kelat..ngantuklah pulak bijik mata aku ni..tu yang lain nak tulis..lain keypad aku tekan kan..hasilnya....??berhabuklah balik blog aku..acaner tuhh...???



p/s..gambar sekadar hiasan..tak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang dah tiada dalam dunia..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...